Rosing | Persondatapolitik
24062
page-template-default,page,page-id-24062,stockholm-core-1.0.8,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Persondatapolitik – Ragnar Ure & Juveler

Ved Ragnar Ure & Juveler prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt.
Denne persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for firmaets Ragnar måde at behandle dine oplysninger på. I denne skrivelse redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og eller afgiver til os når du er i kontakt med os enten personligt, telefonisk, skriftligt eller via vores hjemmeside.

 

Dataansvarlig med kontaktoplysninger

Ragnar Ure & Juveler A/S
Jernbanegade 3
5000 Odense C

CVR 24554619
Tlf. +45 63 11 90 70
info@ragnar.dk

 

Databeskyttelsesrådgiver

Alice Ragnar
Partner
alice@ragnar.dk

 

Johnny Buchgraitz
Head of Sales & Development
johnny@ragnar.dk

INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER

Vi vil fra Ragnars side altid sikre, at du bliver informeret I forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan omfatte dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, samt din navigation på vores hjemmeside.

 

Det vil fremgå i forbindelse med afgivelse af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for en gennemførelse af en ønskede handling.

 

Indsamling af dine personoplysninger sker kun i det tilfælde at:

 

  • Når du selv giver oplysningerne til Ragnar Ure & Juveler via personlig, telefonisk eller skriftlig korrespondance
  • Når du Indskrives i vores kundedata base med dit køb
  • Når du indlever et ur til reparation og eftersyn
  • Når vi opretter dig i vores betalingssystem, faktura og taxfree
  • Når du tilmelder dig Ragnars kundeklub
  • Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Når du deltager i konkurrencer hvor Ragnar er afsender

 

Din E-mail adresse vil kun blive brugt fra vores registrering i vores Kundeklub. Og vil kun blive brugt til at sende dig information et sted fra.

 

Særligt for medarbejdere – dine personlige oplysninger bruges til lønudbetaling og løn behandling. Samt til friheds- og ferieregistrering.

 

I det tilfælde af en omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

 

Vi gør opmærksom på at, bruge af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke.

 

Ragnar fører statistik over, hvilke områder af vores website vore brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi kan ikke se hvor du kommer fra eller surfer på internettet, når du forlader vores site. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores website.

SLETNING AF PERSONOPLYSNINGER

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

SIKKERHED

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedure lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

DINE RETIGHEDER

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger, herunder mod profilering / automatisk afgørelser. Du har herunder også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

TILBAGEKALDELSE AF SAMTYKKE

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte afgive. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på info@ragnar.dk eller på tlf. + 45 63 11 90 70.

LINKS TIL ANDRE HJEMMESIDER

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehavernes politik med hensyn til beskyttelse af oplysninger samt andre relevante politikker.

ÆNDRINGER AF OPLYSNINGER

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændre eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til overstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på info@ragnar.dk eller på tlf. + 45 63 11 90 70. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

 

RAGNAR URE & JUVELER
Jernbanegade 3
5000 Odense C
Danmark

KLAGEADGANG

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller som brev som angivet i punktet ovenfor.
Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.